Internationale vrouwendag staat elk jaar op 8 maart in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld. Vandaag denk ik vooral aan de vrouwen in aan Oekraïne.

Internationale vrouwendag wordt normaal gesproken groots gevierd in Oekraïne
Iedere vrouw krijgt op deze dag bloemen van hun mannelijke kennissen. Tulpen zijn veruit het populairst, maar ook rozen, lelies en mimosa worden geschonken uit waardering van de vrouwelijke helft van de bevolking. Vrouwendag is een nationale feestdag in Oekraïne dus alle publieke gebouwen zijn gesloten.

Vandaag is internationale vrouwendag niet belangrijk in Oekraïne
Gisteren stond Nederland in teken van de mooie giro 555 actie. En zo stond bij mij een idee. Ik wil graag bijdragen aan internationale vrouwendag én aan Oekraïne.

Solidariteit M/V is het thema van Internationale Vrouwendag dit jaar. Een belangrijk onderwerp want bedrijven en organisaties hebben talentvolle vrouwen nodig die de moed hebben om de stap te zetten en mannen in de top die hun nek uitsteken om vrouwelijk talent te zien en naar voren te schuiven.

Mijn steentje bijdragen
Naast mijn persoonlijke donatie wil ik graag ook met #WomenofImpact mijn steentje bijdragen aan de slachtoffers van Oekraïne.

Daarom veil ik een deelnameplek voor de Women of Impact dag op 10 juni 2022 op een prachtige locatie in de Haagse regio.

Het thema van de Women of Impact dag is ‘Leading inside out’
Je bent een vrouw in een toppositie: leidinggevende of expert. Je hebt innovatieve ideeën, je ziet kansen, je bent vernieuwend. Je hebt vaak overleg met de top van de organisatie. Het frustreert je dat je jouw visie niet overtuigend genoeg weet over te brengen. Eén ding is zeker … dat wil je anders.

Als je echt impact wilt hebben is er meer nodig dan alleen hard werken

 • Krachtig en authentiek zijn is onontbeerlijk.
 • Een congruente prestentatiestijl is een absoluut noodzakelijke voorwaarde.
 • Je kent jouw kwaliteiten en vaardigheden om de ander helemaal mee te nemen in jouw visie.

Resultaat van de Women of Impact dag

 • Je leert hoe je jouw organisatie meekrijgt met jouw missie en visie. Kortom, je leert ‘leading inside out’.
 • Je leert jouw natuurlijke ‘Personal Presence’ beter in te zetten.
 • Je leert hoe je jezelf presenteert en het MT meekrijgt met jouw ideeën en visie.
 • Je gaat naar huis met een Impactplan.

Wil jij ook op een natuurlijk manier impact realiseren en jouw authentieke leiderschap over het voetlicht brengen? Doe dan mee aan de veiling voor jouw deelname aan de Women of Impact dag op 10 juni 2022. De gehele opbrengst gaat naar giro555.nl.

Je helpt de slachtoffers in Oekraïne én je leert natuurlijke zichtbaarheid beter in te zetten.

Je kan mij mailen met je bod. Vrijdag om 12.00 uur sluit de veiling en dan zal ik met de hoogste bieder contact opnemen om de waardevolle Masterclass in te plannen!

 • de Women of Impact dag is op 10 juni a.s. op een prachtige locatie in de regio Den Haag.
 • het startbod is € 297,- (het is een hele dag van 10.00 – 17.00 én het is voor een heel goed doel)
 • alleen bieden bij daadwerkelijke interesse
 • vrijdag 11 maart a.s. om 12.00 uur krijgt de hoogste bieder bericht.
 • deel dit bericht aan geïnteresseerden in jouw netwerk! Ik hoop een zo hoog mogelijk bedrag voor giro555.nl op te halen!

Ik wens jou een mooie internationale vrouwendag!

Marlies