Gratis Masterclass
De magie van vrouwelijk leiderschap

  binnenkort volgt hier de datum van de volgende Masterclass

Ik leer je de 5 pijlers waarmee je de magie van jouw vrouwelijk leiderschap vergroot,
zodat je vanzelf meer impact realiseert in het MT
en bij andere belangrijke stakeholders

voor vrouwelijke directeuren, ondernemers, managers en vakspecialisten

Je bent van harte welkom om mee te doen.

Je bent een vrouw in een toppositie. Al zal je dat niet snel niet snel over jezelf zeggen. Nu je erbij stilstaat is dat eigenlijk wel het geval. Je geeft leiding aan één of meerdere teams. Of je bent een echte vakspecialist, een strategisch adviseur in hart en nieren. In beide rollen neem je vaak de leiding in het MT, binnen jouw directie, in overleg met andere directies. En in de eerste plaats neem je leiding over jezelf. 

Jij hebt de ambitie om meer te betekenen voor de organisatie, voor de mensen met wie je werkt, voor Nederland. Maar je krijgt het vaak niet voor elkaar. Het is nu zo verwarrend dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En je wordt er heel onzeker van. Jouw team, de organisatie, de wereld krijgt jouw bijdrage nooit…

Je vindt het niet altijd gemakkelijk om jouw visie over het voetlicht te krijgen. Het lijkt erop dat er beter naar mannen wordt geluisterd. En natuurlijk wil je graag dat jouw visie er ook doorheen komt, want je hebt echt iets goeds te vertellen.   

En toch hoor je steeds dat stemmetje: “kan ik het wel? Ik val nog een keer door de mand. Ligt het tóch niet aan de organisatie maar aan mij dat het allemaal niet tot stand komt?”

Je zou het graag anders willen. Het frustreert je wel eens dat het zoveel tijd en moeite kost, want ergens weet je dat jouw visie het verschil maakt. Je denkt vaak: “kon ik mezelf maar zelfverzekerder presenteren. Had ik maar de tools om echt van binnenuit de weten dat ik het kan. Leiding geven in vertrouwen. En op mijn eigen manier zichtbaar te zijn en impact te hebben.”

Het goede nieuws is: het kán. Je kunt het op je eigen manier doen. Ik leer dat mijn klanten – vrouwelijk leidinggevenden en vakspecialisten – dagelijks.

Daardoor voelen zij zich zelfverzekerder, maken ze gemakkelijker promotie naar een vervolgfunctie en hebben zij meer invloed in de organisatie. En voor organisaties is het belangrijk om ervoor te zorgen dat vrouwelijke managers en experts hun talent volop kunnen benutten. Ook zij hebben er voordeel bij.

Omdat ik het zo’n belangrijk onderwerp vind, geef ik deze gratis Masterclass voor jou!  

De magie van vrouwelijk leiderschap 

5  pijlers hoe je de magie van jouw vrouwelijk leiderschap vergroot,
zodat je vanzelf meer impact realiseert in het MT
en bij andere belangrijke stakeholders

Wat leer je in deze Masterclass:

  • Je leert hoe je jouw leiderschap van binnenuit vergroot in elk overleg waarin je je begeeft, zoals je eigen MT, andere MT’s, de topdirectie en bij andere stakeholders
  • Je herkent valkuilen waar elke vrouwelijk leidinggevende of vakspecialist instapt, die je zelfvertrouwen ondermijnen 
  • Je krijgt waardevolle tools hoe je vol vertrouwen en effectief de magie van jouw vrouwelijk leiderschap, zodat jouw leiderschap en professionaliteit direct helder is voor iedereen
  • En je leert van de Women of Impact-methode©

Is dit interessant voor jou? Doe dan mee aan deze nuttige Masterclass. Meld je hier aan.

Online Masterclass: de magie van vrouwelijk leiderschap

De inzichten uit deze Masterclass zijn direct toepasbaar in de praktijk:
“Ik weet welke kant dingen op moeten, zelfs waar het hele ministerie naartoe moet. Ik kan vertrouwen op mezelf, op mijn ideeën en inzichten. Ik merk dat ik een sfeer en klimaat creëer waarin ik dit vorm kan geven. Daar heb ik het meeste aan en dus ook mijn omgeving. Ik ervaar een flow in de dingen die ik doe.” aldus een vrouwelijk leidinggevende van een ministerie en deelnemer aan een in-house Masterclass.

P.S. deze Masterclass kan ook op verzoek binnen jouw organisatie worden gegeven. 

Marlies