Carrièreboost aan zee

Wil jij een ambitieuze carrièrestap maken maar vraag je je af of je daar wel genoeg voor in huis hebt?
Wil je van betekenis zijn in je werk maar krijg je jouw bijdrage niet goed over het voetlicht?
Ziet het managementteam jouw toegevoegde waarde te weinig?

Of wil je dat je team beter gaat functioneren maar lukt het jou als leidinggevende niet om daar beweging in te krijgen?

Je wilt iets doen aan de vage onrust die je voelt. En stoppen met de vragen die je jezelf steeds stelt, met rondjes die je draait in je hoofd.

Daarom gaan we naar zee
Om ruimte en rust te ervaren. Om te ontdekken hoe je met jouw (persoonlijk) leiderschap jouw vragen ter hand kunt nemen.Om visie, richting en inspiratie te vinden waarvan je weet dat je die in je hebt, maar nu even kwijt bent. Om het tij te keren.

Een dag aan zee helemaal voor jou om te ontdekken wat je wilt op dit punt in je leven. Hoe je van betekenis wilt zijn en hoe je dat over het voetlicht brengt. Hoe je jouw leiderschap met frisse energie in de wereld wilt zetten, voor jou persoonlijk en voor jouw team.

Een dag om op te laden, inzicht te krijgen en nieuwe perspectieven te formuleren, zodat je bruisend van energie met frisse en open blik volgende stappen kunt zetten.

Een bruisende ervaring
Ik geef je een hele dag al mijn tijd en aandacht exclusief voor jou. We gaan naar een mooie, rustige strandlocatie aan het Noorderstrand van Scheveningen.

We maken een wandeling en werken met de natuur: het strand, de beboste duinen en de zee. Als je de uitdaging wilt aannemen, gaan we de zee in.

Voorbereiding
We bereiden deze dag samen goed voor. Je ontvangt van mij een Strategie & Richting formulier.
Dit formulier bespreken in een telefonische of online afspraak van een uur waarin we je vraag onderzoeken en verhelderen. Op basis daarvan bereid ik Zeezicht op jouw carrière voor met een programma op maat voor jou.

De dag aan zee
Op de dag zelf begint jouw leiderschapstocht per fiets bij jouw startpunt: vanaf jouw huis in de regio Den Haag of vanaf station Den Haag Centraal met een OV fiets. Jouw fietstocht voert je de laatste 10 minuten door de prachtige duinen van Meijendel. Ik verwelkom jou rond 9.30 uur op onze bestemming met koffie, thee en iets lekkers. We genieten van een heerlijke lunch op het strand.

We werken binnen en buiten, met rust en beweging en we laten ons meevoeren met wat de dag én het weer ons brengt.

Rond 16.00 uur sluiten we de dag af met een drankje, waarna je rond 16.30 uur met nieuwe inzichten en volop energie naar huis gaat. Én met concrete doelen om mee aan de slag te gaan.

Daarmee ben je er nog niet. Na een paar weken plannen we opnieuw een uur in waarin we, wederom via telefoon óf zoom, terugblikken op jouw dag aan het strand en hoe je daarmee verder wilt en kunt.

Zodat je écht blijvende verandering tot stand brengt en de stap zet die je zo graag zet.

Wil je weten wat deze dag aan zee jou kan brengen?
Wil je hierover met mij sparren of heb je concrete vragen over Zeezicht op jouw carrière, maak dan een telefonische afspraak. Je bent van harte welkom voor een eerste coachervaring.

“Door de training heb ik een beter beeld van wat ik wil in mijn werk en wat in mijn privéleven belangrijk voor mij is Daardoor kan ik mijn wensen en mijn doelen formuleren. Marlies luister goed, stelt inzichtgevende en praktische vragen en geeft evenveel aandacht aan iedereen in de groep.”

Michelle Rocker, Manager compliance, FMO