Women of Impact Leiderschapsprogramma

voor bevlogen vrouwen die van betekenis willen zijn in hun werk

Voluit jouw bevlogenheid inzetten. Van betekenis zijn en impact hebben in je werk. De plek innemen zodat jouw talenten tot recht komen. Als vrouwelijk leidinggevende of expert.

Dat wil jij ook!

 • Je bent trots op de functie die je bereikt hebt. Je wilde graag naar een niveau waarop je echt impact kunt maken in je werk, waarop je strategisch invloed hebt.
 • Je hebt alleen bijna dagelijks het gevoel dat die impact veel groter zou kunnen. Zou móeten, want je staat voor iets waardevols. Maar in de praktijk ben je vaak meer bezig met de uitvoering. Van werkelijke strategische verandering merk je nog niet veel. Je wilt het MT meekrijgen in jouw strategische visie, maar je krijgt het niet voor elkaar.
 • Je werkt er hard voor. En je hoeft het niet alleen van hard werken te hebben, je bent scherp en je hebt een visie. Maar je krijgt het vaak niet voor elkaar om jouw visie neer te zetten. En dat knaagt. Er zit meer in jou dan er uit komt.
 • Jouw ambitie beperkt zich niet tot je eigen carrière, zelfs niet tot je organisatie. Je wilt echt iets betekenen voor de maatschappij. Maar je weet niet hoe je dat kunt aanpakken. Je probeert het wel, maar je proefballonnetjes worden nooit écht gehoord. Je wordt er onzeker van en je baalt: de bijdrage die je zou willen zijn, komt maar niet van de grond.
 • Het is je al zó vaak overkomen: een ander gaat met jouw project aan de haal, jouw voorstel wordt van tafel geveegd… Heb je niet de formele autoriteit of ligt het gewoon aan jou? Zou je het wel voor elkaar krijgen als je op de juiste plek zat? Je hebt vaak het gevoel dat het aan de organisatie ligt, maar misschien kun jíj gewoon die impact niet maken. Daar word je ontzettend moedeloos van, van die gedachte.

De vrouwelijke professionals die ik begeleid hebben een mooie carrière. Toch knaagt er iets. Deze vrouwen hebben de wens en ambitie om hun talent meer te benutten om zo echt van betekenis te zijn. Zij willen met het vertrouwen op hun eigen kracht en kwaliteiten meer aan het roer staan van hun carrière. En daarin de impact maken waarvan ze voelen dat ‘ie nodig is.

Je wilt het anders

Voor je visie staan zodat je wél gehoord wordt en je met je organisatie de belangrijke doelen bereikt die jij voor ogen hebt. Volledig tot je recht komen, met al je talenten (want je wéét dat je die hebt, al twijfel je wel eens). Zodat je op de plek terechtkomt waar je gehoord en gehonoreerd wordt als je met ideeën komt, en je gezien wordt voor de bijdrage die jij levert.
Je zou willen weten waar de knoppen zitten waaraan je kunt draaien om de organisatie te laten veranderen, want natuurlijk is dat mogelijk!

Jij kunt die vrouw worden

Met het jaarprogramma Women of impact.

Women of impact is een inspirerend en transformerend maatwerkprogramma waarin professionele vrouwen leren hoe zij succesvol en bevlogen kunnen groeien in hun werk en hun (sluimerende) ambities kunnen waarmaken.

Het bestaat uit:

 • 5 Women of Impact VIP coachsessie: diepgaande en transformerende coachsessies
 • Women of Impact mastermindgroep
 • 1-op-1 coaching
 • Women of Impact-dagen in een kleine groep op een rustige en inspirerende locatie
 • Online begeleidingsprogramma en een schriftelijk werkboek

Ik meld me aan voor Women of Impact

Na dit jaartraject:

 • Maak je de strategische impact die je zo nodig vindt, en word je niet meer beperkt door onnodige uitvoerende taken.
 • Komen jouw intelligentie, je scherpte en je visie tot hun recht. Je voelt je als een vis in het water, want er wordt op jouw werkelijke talenten een beroep gedaan en je draagt écht bij.
 • Als jij je mond open trekt, wordt dat gehoord. Jouw voorstellen worden serieus genomen en uitgewerkt in constructieve actie. Je levert de bijdrage die je altijd al hebt gevoeld, waarvan je wist dat je hem in je had.
 • Hèhè, gelukkig: nu je weet hoe je je leiderschap kunt pakken, veranderen er dingen. Op jouw eigen manier, passend bij wie jij bent, geef je de richting aan en bereik je de impact die je voor ogen had. Voor de mensen met wie je werkt, voor de organisatie en zelfs voor de maatschappij.

Dat wil ik ook! Ik meld me aan voor Women of Impact!

Wil jij van betekenis zijn in je carrière, je impact vergroten voor jezelf, de organisatie en ja, eigenlijk ook voor de maatschappij? Ga dan eens geheel vrijblijvend in gesprek om te kijken of dit programma passend is voor jou. Stuur mij een mail en we plannen een telefonisch strategiegesprek.

 • Inspiring WomeninWork Inspiratie & Richting gesprek
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het is een mooie manier om interessante en inspirerende werkende vrouwen te ontmoeten en een goede en open discussie te voeren aan de hand van de presentatie van een interessante vrouwelijke gastspreker.

“Manager van een Juridische afdeling”

“Het was leuk en interessant om inspirerende vrouwen te leren kennen ieders inzichten en ideeën te horen over hoe iedereen omgaat met eventuele problematiek op werk.”

Michele Masson, Manager Marketing, Communicatie & Verandering