Bij een ministerie werken is niet mijn ding, maar wat jíj doet vind ik fantastisch!

Jij hebt interessant werk waar je helemaal voor gaat. Je houdt je bezig met belangrijke thema’s: energie en duurzaamheid, zorg, onderwijs, integriteit, rechtvaardigheid. Werk waarmee je echt bijdraagt aan de maatschappij. En jij hebt ook nog eens een leidinggevende of senior positie waardoor je het verschil kunt maken. Waarmee je impact hebt. Hoe mooi is dat!

Manoeuvreren door hiërarchische lagen: niet mijn ‘cup of tea’
Ik heb vaak genoeg bij de overheid gewerkt om erover te kunnen meepraten. Ik heb gewerkt bij ministeries, uitvoeringsorganen en toezichthouders. Stuk voor stuk organisaties waar mooie dingen gebeuren. Organisaties die ergens voor staan. Voor veiligheid, kinderbescherming, goede gezondheidszorg, eerlijke concurrentie en consumentenbelangen. Ik heb ervan genoten, maar weet inmiddels ook dat het werken ín zo’n organisatie niet ‘my cup of tea’ is. In grote organisaties is het soms lastig ‘manoeuvreren’ tussen de hiërarchische lagen en in de soms stroperige processen.

Jij doet dat gewoon!
En jij doet dat gewoon! Om jouw doel te bereiken! Ondanks het feit dat jij het ook wel eens lastig vindt. Ongeacht dat jij je ook wel eens afvraagt hoe je impact kunt hebben in omgeving waar je zit, met de verschillende belangen die er spelen. En met de mannen aan de top die een andere manier van werken hebben dan jij als vrouw. Waar het vaak ‘oude jongens krentenbrood’ is en jij je afvraagt hoe je daar tussen komt, hoe je het voor elkaar krijgt dat er echt naar je geluisterd wordt zodat je jouw goede ideeën voor het voetlicht brengt en er ook doorheen krijgt.

Mijn rol is een andere: aanmoedigen en motiveren
Ik vind jouw rol geweldig. En voor mezelf vind ik het ‘t geweldigst om jou aan te moedigen en te motiveren. Een rol met direct en persoonlijk resultaat, waarmee ik jouw werk ondersteun. Daarin komen mijn kwaliteiten het beste tot hun recht.
Zo gebruik ik mijn ervaring in jouw type organisaties om mijn optimale bijdrage te leveren, door je te ondersteunen en aan te moedigen om je weg hierin te vinden. Om je een spiegel voor te houden. Zodat je nóg meer van betekenis bent en nóg meer impact hebt op de mooie en belangrijke thema’s waar jouw hart naar uitgaat!