En uitnodiging voor mijn gratis online Masterclass De magie van leiding geven in vertrouwen

Sinds een week zit ik erdoorheen. Mijn coronaveerkracht is op. Tot nu toe ben ik veerkrachtig met de maatregelen om gesprongen. ‘Het is voor het goede doel. Voor de mensen in de zorg is het pas echt zwaar. Ik focus me op de leuke dingen’. Met deze mindset, gevoel en activiteiten houd ik mezelf overeind. Sterker nog, ik richt me steeds op de positieve kanten van de situatie. Want veranderingen brengen kansen mee. Ze dagen uit om nieuwe dingen te leren, dieper te voelen, stil te staan wat voor jou essentieel is.

Tot een week geleden
Bijna heb ik een skivakantie geboekt voor mijn dochter en mij. Eindelijk weer skiën! De berg af zoeven met de kou op je gezicht en dan ’s avonds met je reisgenoten aan de glühwein. Heerlijk!

Het braafste meisje van de klas
En dan komt het bericht dat veel landen weer allerlei maatregelen nemen. Ook Oostenrijk … Echt?! Dit kan toch niet waar zijn. Een gevoel van machteloosheid overvalt me. Houd ik me al 1,5 jaar lang ‘keurig’ aan de maatregelen, en nu zijn we terug bij af. Ik voel mij even het braafste meisje van de klas.

Nog voor de persconferentie wordt wel duidelijk dat we weer in een lockdown-variant gaan. De reünistenavond van mijn studentenvereniging gaat weer niet door. Net als de inspirerende avond van het Haags Vrouwennetwerk waar ik in het bestuur zit.

Dit keer doet het iets met mij
Ik merk dat ik er even helemaal klaar mee ben, met die corona. Wanneer houdt dit op? Het kan toch niet zo zijn dat we de komende 10 jaar hier nog mee zitten?

Ik kan het niet oplossen, maar er wel mee omgaan
Eén ding is wel duidelijk, als ik zo geïrriteerd blijf dan heb ik mezelf ermee. En iedereen in mijn omgeving. Want dan ben ik niet te genieten. Dus ik doe datgene wat mij energie geeft: ik ga hardlopen en de zee in. Dat helpt me om te aarden. Ik geniet er enorm van. Lekker lopen door de duinen en over het strand en daarna de frisse zee in. Dan stroomt het helemaal door mijn lijf. Ik leef! Niet door een feestje of een inspirerende avond, maar ‘gewoon’ door het strand en de zee.

Zo kan ik vandaag weer lekker aan het werk. Is er ruimte om te coachen en is er ruimte voor mijn creativiteit. En zo schrijf ik dit blog en neem weer ik leiderschap over de situatie.

Vertrouwen en persoonlijk leiderschap
Wat geeft jouw coronaveerkracht, tijdens de afgelopen 1,5 jaar en nu weer opnieuw? Weet je het van jezelf? Ga het zoveel mogelijk doen! Weet je het nog niet? Dan wens ik jou toe dat je er alles aan gaat doen om het te ontdekken. Dat kun je de komende winter goed gebruiken!

Pak je leiderschap, ook over je eigen gevoelens en gedachten. Ik wens jou alle veerkracht die je nodig hebt!

Uitnodiging voor jou: gratis online Masterclass: de magie van leiding geven in vertrouwen
Omdat ik veerkracht en vertrouwen zo’n belangrijk onderwerp vind, geef ik de een gratis online Masterclass: De magie van leiding geven in vertrouwen.

In deze Masterclass leer je:

  • Hoe je jouw veerkracht aandacht geeft, zodat je impact realiseert voor jouw team, de organisatie en de projecten waaraan je werkt
  • Hoe je het vuur in jezelf aanwakkert dat misschien wat aan het smeulen is geraakt door drukte van alle dag in de veeleisende omgeving waar je werkt als leidinggevende of strategisch adviseur.
  • Je krijgt waardevolle tools voor leiding teven geven in vertrouwen, zodat jouw professionaliteit direct helder is voor iedereen

Ik nodig jou graag uit voor deze Masterclass op vrijdag 10 december 2021 van 12.00 – 13.00 uur.

Vind je dit interessant? Doe ook mee en meld je hier aan.