In mijn moestuin in mijn tuin pluk ik alweer de eerste aardbeien. Alles groeit en bloeit!
Nu het echt zomer is geniet ik nog meer van mijn frisse ochtendduik in zee. Na een werkdag met mooie gesprekken, loop ik ’s avonds hard door de duinen en over het strand. Na nóg een duikje in zee eindig ik de dag met m’n hardloopgroep bij mijn favoriete strandtent met een glaasje rosé. Het is volop zomer!

En hoe zit het met jouw groei en bloei?
Kom jij helemaal voluit tot bloei in je werk? Zodat het je volop energie geeft in je gehele leven?
Of weet je diep van binnen dat je veel meer kunt bereiken. En een grotere impact kunt hebben.

Net zoals Nicole. Zij is leidinggevende bij een overheidsorganisatie. Én zij is deelnemer van het Women of Impact jaarprogramma. Op haar werk speelt een organisatieverandering en zij heeft de ambitie om een te stap te maken naar een senior managementfunctie.

Zij is zichtbaar gegroeid tijdens het jaarprogramma
Dat merkt zij zelf ook. Ze kent haar kwaliteiten en herkent haar ambassadeurs in de organisatie met wie ze regelmatig spart. Ze laat zichzelf meer zien en voert nu ook gesprekken met de CEO waarin ze haar ambitie kenbaar durft te maken.

“Alleen heb ik nog geen visie”, vertelt ze mij, “en die moet ik wel hebben”.

In een coachingsessie beginnen we met een kort moment van stilte waardoor ze goed op zichzelf kan afstemmen. Dan doe we visualisatieoefeningen en stel ik haar vragen. En wat blijkt, Nicole heeft een hele heldere visie over wat goed is voor de organisatie en waar zij de organisatie over 5 jaar ziet staan.

Ze heeft haar visie ontwikkeld
Nicole is zelf blij verrast als ze zichzelf hoort praten. Ze heeft haar visie ontwikkeld en aangescherpt tijdens het Women of Impact jaarprogramma en ze heeft geleerd hoe ze het duidelijk kan verwoorden. Ze kan ervoor gaan staan. Haar CEO kan niet meer om haar heen en waardeert haar inbreng.

Nicole realiseert zich welke groei ze heeft doorgemaakt en hoe ze dat nu inzet om volop tot bloei te komen in haar werk.

Voor haar is het dus helemaal midzomer!

Een dag aan zee met volle aandacht voor jou
Wil jij ook jouw visie aanscherpen? En gaan staan waarvoor je wilt staan? Dan heb ik iets interessants voor jou! Een dag aan zee waarbij je even los van de waan van de dag kunt stil staan bij wat voor jou belangrijk is en hoe jouw visie voor het voetlicht kunt brengen om jouw team en de organisatie verder te brengen.

De hele dag heb ik volle aandacht voor jou, jouw vragen en jouw groei en bloei! De dag aan zee is volop afwisseling met wandelen over het strand en door de duinen en als je wilt een duik in zee!

Meer informatie over deze waardevolle dag lees je hier.

Wil je hierover met mij sparren of heb je concrete vragen, maak dan een telefonische afspraak. Je bent van harte welkom voor een eerste coachervaring.