Hoe spannend is het
Hoe spannend is het om de Women of Impact dag te organiseren afgelopen vrijdag in Voorlinden. Ervoor te gaan staan, het door te zetten, met mijn ideeën over hoe de perfecte dag eruit moet zien. Ideeën die mij ‘aan’ zetten, waardoor ik veel voor elkaar krijg. Maar als het iets anders loopt dan ik in mijn hoofd heb, kost het me tijd om te schakelen. Dan wordt het spannend.

Daar staan we dan, Suzanne en ik 
In een interview met Suzanne Swarts vertelt zij haar inspirerende verhaal over haar pad van stagiaire naar directeur, wat zij heeft bereikt en wat zij de komende jaren wil neerzetten. En ook waar zij tegenaan is gelopen en nog wel eens loopt. En zo is het maar net, iedereen ervaart hobbels en uitdagingen, juist op het gebied waar je impact wilt realiseren. Dan gaat het echt ergens over. Dan is het belangrijk en dus wordt het wel eens spannend.

En hoe leuk is het om te doen! 
En succesvol. Al is het heel spannend om dat zelf te zeggen. Wat dan heb ik het gevoel dat ik mezelf op mijn borst klop. Dat zit er van jongs af aan goed ingeprent. En toch vertel ik jou dat het succesvol en waardevol was. Net zoals jij dat mag – of beter gezegd moet – doen, als jij mooie resultaten boekt. En dat is waarschijnlijk vaker dan je denkt!

En wat maakt bovenal dat ik het succesvol vind? De deelnemende vrouwen vinden het een waardevolle Women of Impact dag en een inspirerend interview met Suzanne Swarts:

“Het was een ontzettend leerzame en inspirerende dag. Heel waardevol om weer te ontdekken dat andere vrouwen ‘worstelen’ met dezelfde issues. Het verhaal van Suzanne was heel leuk en op veel punten herkenbaar.”

“Marlies, dank voor deze anders dan anders dag, alleen voor mijzelf, met vrouwen met een verhaal. Dat inspireert me en brengt verrassende inzichten. Door deze dag ben ik verder gekomen in mijn plannen om in de organisatie meer impact te maken.”

Wil jij ook inzichten krijgen en concrete plannen maken? Plan een vrijblijvend persoonlijk strategiegesprek met mij in.

Ik hoop je snel te spreken!

Marlies