Heb jij al goede voornemens gemaakt voor het nieuwe jaar? Of heb jij zoiets van ‘daar gaan we weer met de goede voornemens, het werkt toch niet’. Als dat zo is, dan zou ik je willen aanmoedigen: doe het dit jaar eens anders, probeer het een keer. Dan zul je zien dat het ook voor jóu werkt!

Afgelopen zomer heb ik voornemens gemaakt en mezelf doelen gesteld. Tijdens de zomervakantie kreeg ik zoveel energie van wandelen, klimmen en klauteren in de bergen dat ik me heb voorgenomen om me aan te sluiten bij een hardloopclub. Dat heb ik na de vakantie meteen gedaan. Lopen in de duinen en over het strand geeft me veel energie, ik kan m’n hoofd leeg maken en helemaal ontspannen en dat ook nog eens onder de aanmoediging van enthousiaste trainers en mede-renners. Heerlijk!

Ook heb ik me afgelopen zomer voorgenomen om mijn kamer in Spaces De Rode Olifant te delen met iemand anders. Een hele leuke en inspirerende vrouw is op mijn pad gekomen, eigenaar van Residentieprofs, een werving & selectiebureau voor juristen. Het bevalt me heel goed om met haar mijn werkruimte te delen!

Zo zijn voornemens niet alleen leuk en effectief met een glas champagne in de hand of om voor jezelf de lat enorm hoog te leggen. Overzichtelijke en toepasbare voornemens geven focus, inspiratie en richting. Hoe fijn is dat!

Afgelopen week heb ik tussen de bedrijven door tijd genomen om mijn voornemens voor het nieuwe jaar op te schrijven. De rode draad van mijn voornemens voor 2017 is ‘samenwerken vanuit eigen talenten, energie en inspiratie’:

Nu mijn jongste sinds kort zelf naar school fietst, begin ik de dag met een kleine wandeling en daarna mediteer ik even. Het is voor mij een mooi moment om in alle rust, met aandacht en vol energie de dag te beginnen en open te staan voor nieuwe en inspirerende ideeën en plannen. Dat lukt natuurlijk niet iedere dag, want ik zit ook wel eens vroeg in de auto om op tijd bij een opdrachtgever te zijn. Maar op de dagen dat mijn klanten naar mij komen is het een voedende start van de dag om er vervolgens te zijn voor de mensen die ik begeleid. En nu volhouden in het nieuwe jaar!

Het bevalt zo goed om mijn kamer te delen dat ik dat graag uitbreid. Meer samen dus. Kortom, ben jij of ken jij een leuke professionele vrouw die werkruimte zoekt? Jij bent van harte welkom!

Een ander belangrijk voornemen is om meer workshops, seminars en trainingen te organiseren zodat inspirerende vrouwen elkaar kunnen ontmoeten, versterken en verder kunnen ontdekken wat ze willen en hoe ze dat kunnen bereiken. Dus: samen naar verbindend vrouwelijk leiderschap. Met mijn eerste seminar ga ik van start op 26 en 27 januari a.s.. Heb je interesse of wil je informatie hierover? Voor de 7 eerste vrouwen die reageren heb ik een nieuwjaarsverrassing. Mail me dus snel!

Wat zijn jouw dromen en wensen voor 2017? En welke voornemens horen daarbij? Ik ben benieuwd om ook jóuw voornemens te horen. Op het moment dat je jouw voornemens deelt met anderen,opschrijft of hardop zegt, verbind je je echt aan jóuw voornemens. Vraag je je misschien af of jouw voornemens wel haalbaar zijn? Mail me en ik denk graag me je mee.

Ik wens jou van harte een sprankelend en inspirerend nieuw jaar, waarin al jouw dromen en wensen uitkomen!

Inspirerende groet! Marlies