Ziet lang niet iedereen op jouw werk wat jij allemaal doet?

Vraag je jezelf af: ben ik wel zichtbaar genoeg?
Sta ik wel op een goede manier in de spotlight?

En hoe doe ik dat op een manier die bij mij past?
Hoe maakt ik daarin de keuzes die goed zijn voor míj?

Herkenbaar? Voor mij wel!

Dit gaat over erkenning en zichtbaarheid. En over kwetsbaarheid. Ben jij ook zo’n harde werker maar vind je het overdreven om steeds in de vergadering of bij het koffiezetapparaat te vertellen waarmee je bezig bent en wat voor moois je hebt bereikt? Of laat je als het project is afgerond de presentatie ervan graag aan anderen over?

Omdat ik graag wil bijdragen aan de ontwikkeling van vrouwen organiseer ik The Hague Women Round Table voor vrouwen uit de regio Den Haag, Rotterdam en daarbuiten. Daar hoort ook bij dat ik een stap “in de spotlight” zet. Erg leuk en spannend, maar ook doodeng. “Zal het wel goed gaan, zal het wel interessant genoeg zijn?” Dat stemmetje in mijn hoofd zet ik nu uit omdat ik weet dat het me enorm veel energie geeft en ik me gedragen voel door 15 prachtige vrouwen én door mezelf.

Voel jij je altijd sterk genoeg om in de spotlight te gaan staan? Weet jij van jezelf welke manier bij jou past en wat niet? Welke stappen wil jij zetten om meer zichtbaar te worden? Zodat collega’s, leidinggevenden, MT leden gaan zien wat je kan en wie je bent?

Weet je voor jezelf welke kant je op wilt, vraag jezelf dan af wat je stap voor stap kunt doen.

Wil je hier iets in veranderen? Wil je meer in de spotlight omdat je op die manier stappen kunt zetten in jouw carrière die je graag wilt zetten? Dat kan!

Interesse om hierover meer te horen? Neem contact met mij op!

info@marliesruijgrok.nl