Workshop: Floreer als vrouwelijk leider … en laat dat ook zien

Net als je denkt dat de hectiek van de coronacrisis voorbij is, komt het volgende probleem alweer op je af. Natuurlijk zit jij niet met je handen in het haar, want jij regelt het wel. Zoals jij altijd doet. Toch? Je wilt immers dat het grote project waar jullie als team aan werken slaagt!

Heeft jouw MT wel door wat je allemaal doet?

Ondertussen heb je een medewerker die grote moeite heeft met online werken, een aantal ziekmeldingen en een klant die bijna de samenwerking beëindigde. Je doet heel veel om je team draaiende te houden. Je bent supergemotiveerd. Gelukkig maar, zo floreer je als team en ben jij van betekenis. Maar… Wie weet dat eigenlijk?

Vrouwen in toonaangevende posities proberen vanachter de laptop thuis hun visie naar voren proberen te brengen in het MT, hun team te motiveren en te inspireren.

Dat blijft een uitdaging. Het lijkt soms wel of jouw kwaliteiten en valkuilen onder een vergrootglas liggen. Hoe ga je daarmee om?

Daarom geef ik deze gratis workshop

Als je van betekenis wilt zijn én blijven binnen jouw organisatie is het van grootste belang dat je benoemt wat je allemaal doet. Veel van de vrouwen die ik spreek zijn heel goed in hun vakgebied, maar vinden het moeilijk om daarover te vertellen zonder zichzelf arrogant te vinden. 

Het gevolg daarvan is dat ze of niet genoeg zichtbaar zijn voor het MT en bijvoorbeeld promotiekansen missen.  Of hun invloed binnen de organisatie is minder dan mogelijk is. Het gevaar is dat de voldoening minder wordt en dan valt er weinig te floreren. Sterker nog, dan verpieter je een beetje. Doodzonde van al die ambitie en talent.

Na de workshop weet jij

  • Hoe je als vrouwelijk leider floreert … en dat ook laat zien
  • Hoe je dat doet zonder je arrogant te voelen maar heel elegant en natuurlijk
  • Zodat je zichtbaar bent met hoe je team floreert onder jouw hoede
  • In welke valkuil elke leider in crisissituaties makkelijk stapt en hoe je dat voorkomt
  • Hoe je het hoofd koel houdt, waardoor je focus houdt op de visie die je wilt neerzetten
  • Leer je van andere vrouwen hoe zij omgaan met leiderschap in hectische situaties
  • Zodat je de impact kunt hebben die je ambieert. Nu en in de toekomst.

Nieuwe data volgen.

Doe mee en meld je hier aan!

Hoe je als vrouwelijk leider floreert in … en dat ook laat zien

Wil je nu al meer weten over dit onderwerp? Naar aanleiding van de workshops werd ik gevraagd voor een podcast. Heel leuk! Een ook heel spannend om het moment dat ik er zat.  En ik heb er een blog over geschreven.

Tot snel!

Marlies