Women of Impact jaarprogramma

voor bevlogen vrouwen die van betekenis willen zijn in hun werk

Inspirerend en transformerend jaarprogramma waarin professionele vrouwen leren hoe zij succesvol en bevlogen kunnen groeien in hun werk  en hun sluimerende ambities kunnen waarmaken.

Women of Impact is voor ambitieuze en gedreven vrouwen die willen groeien in hun werk en met hun talenten een waardevolle bijdrage willen leveren.

Een versterkend programma waarin Marlies Ruijgrok gelijkgestemde vrouwen helpt de groei te realiseren die ze graag willen:

  • Vergroot jouw inzicht in jouw kwaliteiten en talenten
  • Geeft inzicht in jouw wensen, ambities en energiebronnen: je gaat ontdekken waar je hart sneller van klopt
  • Zorgt dat je krachtige keuzes maakt en focust op wat je wilt
  • Maakt dat je staat voor wat je wilt en dat laat zien op een manier die bij jou past en die jouw werkomgeving van je vraagt
  • Zorgt dat je de praktische tools in handen hebt voor échte verandering in je werk of dat je concreet op zoek gaat naar ander werk waarin je dat kunt realiseren

De vrouwelijke professionals die ik begeleid hebben een mooie carrière. Toch knaagt er iets. Deze vrouwen hebben de wens en ambitie om hun talent meer te benutten om zo echt van betekenis te zijn. Zij willen met het vertrouwen op hun eigen kracht en kwaliteiten meer aan het roer staan van hun carrière zodat zij volop ruimte voor andere belangrijke zaken in hun leven: op privé, maatschappelijk of bestuurlijk terrein.

Ik help je via intensieve samenwerking om dat te bereiken.

Ja, dat wil ik ook. Ik meld me nu aan voor een gratis Strategie&Inspiratie-gesprek.
Ik ontvang graag de 5 gratis tips voor Visie en Inspiratie in mijn werk.

Leuk om je te spreken!

  • Inspiring WomeninWork Inspiratie & Richting gesprek
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Het is een mooie manier om interessante en inspirerende werkende vrouwen te ontmoeten en een goede en open discussie te voeren aan de hand van de presentatie van een interessante vrouwelijke gastspreker.

“Manager van een Juridische afdeling”

“Het was leuk en interessant om inspirerende vrouwen te leren kennen ieders inzichten en ideeën te horen over hoe iedereen omgaat met eventuele problematiek op werk.”

Michele Masson, Manager Marketing, Communicatie & Verandering