Coaching voor ambitieuze en gedreven vrouwen

Individuele coaching waardoor professionele vrouwen leren hoe zij succesvol en bevlogen kunnen groeien in hun werk  en hun sluimerende ambities kunnen waarmaken.

Het Individuele Women of Impact programma is voor ambitieuze vrouwen die willen groeien in hun werk en met hun talenten een waardevolle bijdrage willen leveren.

Een versterkend programma waarin Marlies Ruijgrok gelijkgestemde vrouwen helpt de groei te realiseren die ze graag willen:

  • Vergroot jouw inzicht in jouw kwaliteiten en talenten
  • Geeft inzicht in jouw wensen, ambities en energiebronnen: je gaat ontdekken waar je hart sneller van klopt
  • Zorgt dat je krachtige keuzes maakt en focust op wat je wilt
  • Maakt dat je staat voor wat je wilt en dat laat zien op een manier die bij jou past en die jouw werkomgeving van je vraagt
  • Zorgt dat je de praktische tools in handen hebt voor échte verandering in je werk of dat je concreet op zoek gaat naar ander werk waarin je dat kunt realiseren

De vrouwelijke professionals die ik begeleid hebben een mooie carrière. Toch knaagt er iets. Deze vrouwen hebben de wens en ambitie om hun talent meer te benutten om zo echt van betekenis te zijn. Zij willen met het vertrouwen op hun eigen kracht en kwaliteiten meer aan het roer staan van hun carrière zodat zij volop ruimte voor andere belangrijke zaken in hun leven: op privé, maatschappelijk of bestuurlijk terrein.

Ik help je via intensieve samenwerking om dat te bereiken.

Meld je aan voor een gratis Strategiegesprek.
Ontvang bovendien mijn 5 gratis tips voor Impact in je Werk.

Leuk om je te spreken! pijl

“Door mijn gegroeide zelfvertrouwen heb ik stappen kunnen zetten om te onderzoeken wat ik wil en ernaar te handelen. Met scherpte en aandacht legt Marlies de vinger op de zere plek en geeft mij kracht en vertrouwen in wat ik kan. “I’ve got the power!”

Marianne Nijmeijer, beleidsadviseur Ministerie van Binnenlandse zaken

“Marlies helpt je op een actieve manier met aanscherpen van wat je wilt professioneel vlak en helpt je om vanuit andere perspectieven naar je carrière te kijken. Met persoonlijke opdrachten heb ik een helder en realistisch beeld gekregen van wat ik zoek in een baan.”

Mariska de Wit, juridisch adviseur Rijksmuseum