Ontwikkelen met subsidie: Slim!

Vrouwelijk leiderschap en teamontwikkeling met de SLIM-subsidie

Wat is de SLIM-subsidie?

SLIM is een subsidieregeling voor MKB-ondernemingen en brancheorganisaties voor projecten gericht op leren en ontwikkelen. De SLIM-regeling geldt ook voor grote ondernemingen in de landbouw, horeca en recreatiesector.

Wil de komende vijf jaar wil investeren in de ontwikkeling van je personeel? Met deze subsidie krijg je 60% (midden- of grootbedrijf) of 80% (kleinbedrijf) van de kosten vergoed van de overheid.

Voor wie is de SLIM-subsidie?

Deze subsidieregeling is bedoeld voor:

  • alle individuele mkb-ondernemingen
  • samenwerkingsverbanden in het mkb
  • grootbedrijven uit de sectoren landbouw, horeca en recreatie.

Wat kun je met de SLIM-subsidie doen?

SLIM is bedoeld om projecten te subsidiëren die:

  • ontwikkel-, leer- en scholingsbehoeften in een onderneming in beeld brengen,
  • loopbaan- en/of ontwikkeladvies voor werknemers betreffen,
  • leren en ontwikkelen van kennis, vaardigheden en beroepshouding verankeren in de bedrijfsvoering,
  • een praktijkleerplaats bieden aan een beroepsopleiding in de derde leerweg.

Wat kan ik voor je betekenen?

  • Wil je vrouwen versterken in de onderneming?
  • Wil je loopbaan- en/of ontwikkeladvies voor vrouwelijke medewerkers?
  • Wil je een maatwerkprogramma voor voor de ontwikkeling en het behoud van talentvolle vrouwen in de onderneming of organisatie?

Aandacht voor je personeel en hun ontwikkeling is heel waardevol! Het draagt bij aan de groei en kwaliteit van de onderneming en organisatie. En daarmee aan het resultaat. Deze subsidie biedt een uitgelezen kans om deze ontwikkeling van vrouwen te versterken.

Wil je de SLIM-regeling gebruiken voor de hele onderneming. Ook dat is slim. Ik werk samen met een ervaren organisatieadviseur. Zo krijg je diverse disciplines in huis: loopbaan-, team- én organisatieadvies.

Ja, ik wil een gratis strategiegesprek!

Wil je meer weten? Of vraag je je af of deze subsidie iets voor jouw onderneming is? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismaking- en adviesgesprek waarin je al je vragen kunt stellen en ik je kan vertellen wat ik voor je kan betekenen. Afhankelijk van jouw wensen is de afspraak meteen samen met de ervaren organisatieadviseur.

Wil je er ter voorbereiding op onze afspraak meer over lezen? Kijk voor verdere informatie op de website van de Rijksoverheid.

“Door de training heb ik een beter beeld van wat ik wil in mijn werk en wat in mijn privéleven belangrijk voor mij is Daardoor kan ik mijn wensen en mijn doelen formuleren. Marlies luister goed, stelt inzichtgevende en praktische vragen en geeft evenveel aandacht aan iedereen in de groep.”

Michelle Rocker, Manager compliance, FMO