Gratis webinar

5 eigenschappen die jou helpen om met jouw talent impact te hebben op je MT

voor vrouwelijk leiders en experts

Je bent een vrouw in een toppositie. Er komen de nodige uitdagingen op je pad. Je vindt het niet altijd gemakkelijk om jouw visie voor het voetlicht te krijgen. Het lijkt erop dat er beter naar mannen wordt geluisterd. En natuurlijk wil je graag dat jouw visie er ook doorheen komt, want je hebt echt iets goeds te vertellen.   

Wat betekent dat voor jou als vrouw? Kun je de leidinggevende zijn die je wilt? En jouw carrière invullen zoals je dat wilt? Nu je erover nadenkt maken mannen in je omgeving sneller carrière dan jij. Het lijkt erop dat jouw organisatie er geen oog voor heeft dat je als vrouw op een andere manier impact realiseert dan jouw mannelijke collega’s?

Je zou het graag anders willen. Het frustreert je wel eens dat het zoveel tijd en moeite kost, want ergens weet je dat jouw visie het verschil maakt. Je denkt vaak, kon ik het maar zelfverzekerder presenteren. Had ik maar de tools om op mijn eigen manier zichtbaar te zijn en impact te hebben.

Het goede nieuws is: het kán. Je kunt het op je eigen manier doen. Ik leer dat mijn klanten – vrouwelijk leidinggevenden en senior professionals – dagelijks.

Daardoor voelen zij zich zelfverzekerder, maken ze gemakkelijker promotie naar een vervolgfunctie en hebben zij meer invloed in de organisatie. En voor organisaties is het belangrijk om ervoor te zorgen dat vrouwelijke managers en experts hun talent volop kunnen benutten. Ook zij hebben er voordeel bij.

Omdat ik het zo’n belangrijk onderwerp vind, geef ik dit gratis webinar voor jou! 

5 eigenschappen die jou helpen om met jouw talent impact te hebben op je managementteam

Wat leer je in dit webinar:

  • Je leert hoe je jouw leiderschap vergroot in elk overleg waarin je je begeeft, zoals het MT
  • Je herkent 5 valkuilen waar elke vrouwelijk leider instapt, die haar de kop kosten
  • Je krijgt waardevolle tools voor meer zichtbaarheid en personal presence, zodat jouw professionaliteit direct helder is voor iedereen
  • Je ontdekt hoe je jouw netwerk van stakeholders versterkt en waarom is dat belangrijk is.
  • En je leert van het Women of Impact-model

Wanneer je dit belangrijk vindt, is dit een interessant webinar voor jou. Meld je hier aan.

Data gratis webinar: 5 eigenschappen die je helpen om met jouw talent impact te hebben op je MT:

  • vrijdag 9 juli a.s. van 12.00 – 13.00 uur
  • vrijdag 16 juli a.s. van 10.00 – 11.00 uur

De inzichten uit dit webinar zijn direct toepasbaar in de praktijk:
“De volgende dag kon ik meteen mijn punt duidelijk maken in het managementteam”, aldus een vrouwelijk leidinggevende van een overheidsorganisatie en deelnemer aan het vorige webinar.

Doe ook mee en meld je hier aan!

PS dit webinar kan ook op verzoek binnen jouw organisatie worden gegeven. 

Tot snel,

Marlies