Gratis online workshop

Hoe je meer impact realiseert op je werk

voor vrouwelijk leidinggevenden en senior professionals

Je zou het misschien niet denken, maar ook in Nederland hebben vrouwen een andere positie dan mannen. Wat betekent dat voor jou als vrouw? Kun je je loopbaan invullen zoals je dat wilt? Er komen de nodige uitdagingen op je pad. Nu je erover nadenkt, maken mannen in je omgeving sneller carrière dan jij. En ze verdienen ook meer. Wat is eigenlijk de rol van de organisatie waar je werkt?

Jezelf ontwikkelen als vrouw is dus nog steeds belangrijk. En voor organisaties is het belangrijk om de ontwikkeling van vrouwen serieus op de agenda te zetten.

5 eigenschappen die je helpen om met jouw talent van betekenis te zijn in je werk

Wil je bewust omgaan met je loopbaan en jezelf ontwikkelen binnen je organisatie? Dan kun wel wat tools gebruiken. Tijdens deze workshop gaan we in op wat vrouwelijk leiderschap voor jou betekent en hoe jij daar invulling aan kunt geven. Je krijgt inzicht in kwaliteiten en ook in valkuilen die op de loer liggen. Je leert aan de hand van praktijkvoorbeelden bewust te worden hoe jij het verschil kunt maken.

Leiderschap gaat voor 80% over persoonlijk leiderschap. Daarom is de workshop zeer geschikt voor leidinggevenden én voor senior professionals.

Op Internationale Vrouwendag heb ik een training gegeven over dit onderwerp voor alumni, professionals en leidinggevenden van de Haagse Hogeschool. De deelnemers vonden het een inspirerende en leerzame training. Daar ben ik trots op. Elkaar versterken en van elkaar leren is zo enorm waardevol! Ook online werkt dat heel goed!

En omdat ik het zo’n belangrijk onderwerp vind, geef ik deze gratis workshop voor jou! 

Wat leer je in deze interactieve online workshop:

  • Je leert hoe je je persoonlijk vrouwelijk leiderschap vergroot
  • Je gaat bewust om te gaan met jouw talenten en valkuilen
  • Je werkt aan zichtbaarheid en persoonlijke effectiviteit
  • Je ervaart hoe je jouw netwerk versterkt en waarom is dat belangrijk is.
  • En bovenal ontdek je wat helpt om jouw impact te realiseren in je werk

Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling als vrouw binnen een organisatie staat centraal in deze training. Thema’s die worden behandeld:

  • Verbindend vrouwelijk leiderschap op basis van het Women of Impact model
  • Het belang van versterken van vrouwelijk talent in de organisatie
  • Sturing in een complexe tijd
  • Beslissingen, prioriteiten en onderhandelingen

Data gratis online workshop:
Hoe je meer impact realiseert in je werk 

Recent heb ik weer een aantal gratis workshops gegeven. Binnenkort volgt weer een nieuwe ronde. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe data? Meld hier aan!

Tot snel!

Marlies