Kosteloos loopbaan-ontwikkeladvies

Gesubsidieerde coaching

  • Vraag je je af hoe je van impact kunt zijn in jouw organisatie? En hoe je jouw team blijft inspireren en motiveren in deze veranderende tijden?

  • Wil je nadenken over de toekomst van je werk?

  • Wil je daar in een korte periode actief mee aan de slag?

Ontdek je hoe je van betekenis kunt zijn in je werk en hoe je jouw talenten optimaal inzet. Ook in deze tijd. In contact met elkaar. Versterk je zelfvertrouwen en bereik wat je echt belangrijk vindt aan de hand van persoonlijke doelen. Jij bent het waard om leiding te nemen over je loopbaan!

Wat krijg jij?

  • een telefonische kennismaking waarin we jouw vragen bespreken en ik over het traject vertel
  • een digitale arbeidsmarktscan, interessetest en persoonlijkheidstest
  • 4 uur coaching en ontwikkeladvies waarin je verdieping krijgt in jouw kwaliteiten en competenties en zicht krijgt op waar jij nu staat en wat jouw doelen zijn.

Iets voor jou of voor de professionals in jouw team? Neem contact met mij op voor een telefonische kennismaking .

Wil je na dit korte coachingstraject jouw ontwikkelingsvragen verder verdiepen of een vervolg geven dan kun je, tegen een speciaal tarief, deelnemen aan een op maat afgestemd CareerMaster traject. 

Meld je aan vóór 27 november 2020
Vanwege de beperkte beschikbaarheid van het subsidiebudget is het noodzakelijk je aan te melden voor 27 november a.s. zodat ik jouw gegevens kan registreren. Ik doe de aanvraag voor jou. Je hoeft dus zelf niets te doen.

Ja, ik meld me meteen aan.

Let op: dit aanbod is voor snelle beslissers. Op 1 december a.s. gaat de aanvraagtermijn van gratis Ontwikkeladvies weer open. De verwachting is dat de subsidiepot snel leeg zal zijn. 

De subsidie wordt uitgevoerd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Wil je er meer over lezen? Klik hier.

Veel vrouwen besteden slechts 5% van hun tijd aan hun carrière

Dat is heel weinig. Hoeveel tijd besteed jij aan jouw carrière? Ik hoop veel meer. En dan niet in je vrije tijd, maar tijdens je werk.

Dat is niet alleen in jouw eigen belang maar ook in het belang van je werkgever, jouw mede-MT leden of jouw manager.

Wil je weten hoe dat werkt?

Dat vertel ik je graag!